Dječji vrtići Ivana Brlić Mažuranić

Dana 16. rujna 2018. godine održan je 8. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi na kojem je prisustvovala i ustanova Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod. Na svečanom otvorenju prisustvovale su skupine vrtića Pčelica s točkom ˝Kad se male ruke slože˝, Stribor ˝Volim svoj grad˝, Kosjenka ˝Mala vila˝ i Radost ˝Sunce, sunce˝. Svi vrtići predstavili su se cjelodnevnim izložbenim programom te na taj način obogatili ovogodišnji Dječji sajam.

Opširnije:8. Dječji sajam Opširnije:8. Dječji sajam Opširnije:8. Dječji sajam Opširnije:8. Dječji sajam Opširnije:8. Dječji sajam
Opširnije:8. Dječji sajam Opširnije:8. Dječji sajam Opširnije:8. Dječji sajam Opširnije:8. Dječji sajam Opširnije:8. Dječji sajam
Opširnije:8. Dječji sajam     

Dječji sajam održan je tradicionalno u Tvrđavi 17. rujna 2017. godine  na kojem je prisustvovao i Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod. Na svečanom otvaranju sudjelovale su skupine vrtića Seka i Braco, Hlapić, Tintilinić i Trnoružica. Svi vrtići predstavili su se cjelodnevnim izložbenim programom te na taj način obogatili ovogodišnji Dječji sajam.

Opširnije:7. Dječji sajam Opširnije:7. Dječji sajam Opširnije:7. Dječji sajam Opširnije:7. Dječji sajam Opširnije:7. Dječji sajam
Opširnije:7. Dječji sajam Opširnije:7. Dječji sajam Opširnije:7. Dječji sajam Opširnije:7. Dječji sajam Opširnije:7. Dječji sajam

Tradicionalno u brodskoj Tvrđavi 19. rujna 2016. godine održan je 6. Dječji sajam, na kojem je prisustvovao i Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod. Na svečanom otvaranju sudjelovale su skupine vrtića ''Stribor'' s točkom "Mi smo djeca malena", voditeljice Marija Orlović i Mira Lekić, vrtić ''Radost'' s točkom "Loptica", voditeljice Ruzmira Bulatović i Apolonija Boras, vrtić ''Kosjenka'' s točkom "Medo bere jagode", voditeljice Mira Krajna i Alma Smaić i vrtić ''Pčelica'' s točkom "Buba-Mara", voditeljice Mirjana Katalinić i Marica Brkić. Svi vrtići predstavili su se cjelodnevnim izložbenim programom te na taj način obogatili ovogodišnji Dječji sajam. Dječji sajam otvorio je i pozdravio gradonačelnik, gospodin Mirko Duspara, dr.med. i djeca iz vrtića Radost.

Opširnije:6. Dječji sajam Opširnije:6. Dječji sajam Opširnije:6. Dječji sajam Opširnije:6. Dječji sajam  

U brodskoj Tvrđavi 20. rujna 2015. godine održan je 5. Dječji sajam, na kojem je prisustvovao i Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod. Na svečanom otvaranju sudjelovale su starije skupine vrtića ''Seka i braco'', ''Hlapić'', ''Maslačak'' i vrtić ''Pčelica''. Svi vrtići predstavili su se cjelodnevnim izložbenim programom te na taj način obogatili ovogodišnji Dječji sajam.

mt_gallery

U brodskoj Tvrdjavi 14. svibnja 2014. godine održan je 4. Dječji sajam, na kojem je prisustvovala i ustanova Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod. Svečanost su upriličila djeca starijih skupina vrtića ˝Kosjenka˝, ˝Hlapić˝ i ˝Trnoružica˝. Vrtić ˝Kosjenka˝ predstavio se s točkom ˝Brođani˝, ˝Hlapić˝ s točkom˝ Nema problema˝ i ˝Trnoružica s točkom ˝Dječaci i djevojčice˝. Na kraju Dječjeg sajma odgojiteljicama vrtića su podijeljene zahvalnice za prisustvovanje.
mt_gallery

U nedjelju, 15. svibnja 2013. godine, u brodskoj Tvrđavi održala se tradicionalna gradska manifestacija Dječji sajam na kojoj je prisustvovala i Ustanova Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić. Svečano otvorenje upriličile su starije skupine vrtića ˝Pčelica˝, ˝Seka i braco˝ i ˝Kosjenka˝. Vrtić ˝Pčelica˝ predstavio se s točkom ˝Zebra˝, voditeljica Marija Benko, vrtić ˝Seka i braco˝ s točkom ˝Planet Zemlja˝, voditeljice Kata Buzatović i Ankica Validžić te vrtić ˝Kosjenka˝ s točkom ˝Kišna pjesma˝. Dječji sajam otvorio je i pozdravio gradonačelnik, gospodin Mirko Duspara, dr.med.
mt_gallery

Djeca iz vrtića ˝Pčelica˝, ˝Trnoružica˝,˝ Ivančica˝ i ˝Kosjenka˝  obilježila su prigodnim programom drugi Dječji sajam, održan 16. rujna 2012. godine u Tvrđavi. Na Dječjem sajmu su se predstavili svi vrtići Ustanove.

mt_gallery

Nalazite se ovdje: Naslovnica Projekti Dječji sajam